Bootcamp Special Schoorl – 5 November

Bootcamp Special Nov 2017 in Schoorl
Bootcamp Special in Schoorl – 5 November 2017

Meld je nu aan voor de Bootcamp Special van De Fitmaker
op zondag 5 November 2017 in Schoorl.

We organiseren op zondag 5 november 2017 om 10:00 een Bootcamp Special voor al onze leden, introducees en mensen die kennis willen maken met De Fitmaker.
Kom je gezellig meedoen? De training is geschikt voor alle niveaus. Dus of je nu een beginner bent of al een tijdje sport, onze trainers zullen er een leuke uitdaging van maken.

We beginnen met een warming up en daarna doen we Bootcamp oefeningen die soms net even anders zijn dan je gewend bent. Dan volgt een uitdagend Bootcamp parcours met natuurlijke obstakels. We sluiten af met wat gezamenlijke oefeningen. Heb je er ook al zin in?


We verzamelen bij het Buitencentrum aan de Oorsprongweg. Om 10:00 gaan we beginnen!


Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar hallo [at] fitmaker.nl of door een berichtje te sturen via het contactformulier op de website.
Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer, en met hoeveel mensen je graag zou willen deelnemen. Als je lid bent bij De Fitmaker kun je je ook aanmelden via het reguliere lesrooster in Virtuagym.


Tell-a-friend-actie
Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Als je al lid bent bij De Fitmaker hebben we een leuke actie voor jou. Als je een introducee meeneemt en hij/zij wordt later ook lid bij De Fitmaker? Dan train jij een maand gratis! Aanmelden van je introducee (en jezelf) kan door een mailtje te sturen naar het bovengenoemde e-mailadres.
.

Author: Sanne Lassche

Even voorstellen, mijn naam is Sanne. Ik woon samen met Robin, Elin, Isabel en onze twee Vizsla’s in Schoorl. Na de geboorte van Elin besloot ik dat het roer om moest en dat ik in beweging moest komen. Ik heb mezelf beloofd dat ik nooit meer naar een sportschool hoef, dus sindsdien sport ik meerdere keren per week buiten. Lekker naar het bos of het strand. Voor de Fitmaker verzorg ik de marketing en schrijf ik zo nu en dan een blogje.