Alkmaar City Bootcamp 2017

City Bootcamp in Alkmaar, 20 December 2017
City Bootcamp in Alkmaar, 20 December 2017

Meld je nu aan voor de City Bootcamp van De Fitmaker op woensdag 20 december in Alkmaar.

Komende woensdag organiseert De Fitmaker voor de vijfde keer de Alkmaar City Bootcamp. Een Bootcamp training om nog even lekker in beweging te komen zo met de feestdagen voor de deur.


We starten in de winkel van All4Running om daarna de prachtig versierde binnenstad van Alkmaar in te gaan. Onze trainers zullen een training verzorgen die voor iedereen goed te doen is en een leuke uitdaging biedt. Dus of je nou al moe wordt van de doos met kerstballen van zolder tillen of dat je behalve je eigen kerstboom ook de kerstbomen van alle buren even hebt gesjouwd, iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau.

We starten om 19:30 in de winkel van All4Running, Breedstraat 38. Na de training komen we hier terug en staat er voor iedereen een drankje klaar. All4Running heeft speciaal voor de deelnemers van de City Bootcamp mooie aanbiedingen. Zo krijg je 25% korting op alle kleding, 15% korting op schoenen en kun je een functioneel hardloopshirt aanschaffen voor €5,-.Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar hallo [at] fitmaker.nl of door een berichtje te sturen via het contactformulier op de website.
Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer, en met hoeveel mensen je graag zou willen deelnemen. Als je lid bent bij De Fitmaker kun je je ook aanmelden via het reguliere lesrooster in Virtuagym.


Tell-a-friend-actie
Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Als je al lid bent bij De Fitmaker hebben we een leuke actie voor jou. Als je een introducee meeneemt en hij/zij wordt later ook lid bij De Fitmaker? Dan train jij een maand gratis! Aanmelden van je introducee (en jezelf) kan door een mailtje te sturen naar het bovengenoemde e-mailadres.
.

Author: Sanne Lassche

Even voorstellen, mijn naam is Sanne. Ik woon samen met Robin, Elin, Isabel en onze twee Vizsla’s in Schoorl. Na de geboorte van Elin besloot ik dat het roer om moest en dat ik in beweging moest komen. Ik heb mezelf beloofd dat ik nooit meer naar een sportschool hoef, dus sindsdien sport ik meerdere keren per week buiten. Lekker naar het bos of het strand. Voor de Fitmaker verzorg ik de marketing en schrijf ik zo nu en dan een blogje.