Goede Voornemens Bootcamp Special

Bootcamp Special Heerhugowaard
Bootcamp Special Heerhugowaard

Ben jij klaar voor je goede voornemens?
Op plaats 1 en 2 staan dit jaar gezonder eten en meer bewegen volgens diverse onderzoeken.

Als je echt wilt dat er wat verandert en dat je de goede voornemens langer kunt volhouden dan de komende vier weken moet je op zoek gaan naar iets dat bij je past, iets wat je leuk vindt. Dus is een sportschool helemaal niks voor jou? Dan is de kans groot dat je goede voornemen op niets uitloopt en kun je beter wat anders kiezen. Ga dus ook geen dieet volgen waarbij je de hele dag honger hebt. Ook dat is niet lang vol te houden. Maak duurzame keuzes die in je leven passen.


Wellicht past buiten sporten beter bij je en haal je daar meer voldoening uit dan de sportschool.Veel mensen vinden het bovendien fijn om samen te sporten in een team of individueel in een groep. Doordat je maatjes op je wachten kom je toch van de bank af om even lekker aan de slag te gaan. Bovendien is een training in een groep reuze gezellig. 

Om jullie te helpen je goede voornemens kracht bij te zetten organiseert De Fitmaker op zondag 21 januari een gratis Boot Camp Evenement aan het Strand van Luna in Heerhugowaard. We beginnen om 10:00 en verzamelen op de dijk bij de eerste windmolen. Kom je ook meedoen?

Meedoen kan op elk niveau, de trainers zorgen dat iedereen het bij kan benen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar hallo [at] fitmaker.nl of door een berichtje te sturen via het contactformulier op de website. Als je al lid bent bij De Fitmaker kun je je aanmelden via het lesrooster in Virtuagym.
.

Author: Sanne Lassche

Even voorstellen, mijn naam is Sanne. Ik woon samen met Robin, Elin, Isabel en onze twee Vizsla’s in Schoorl. Na de geboorte van Elin besloot ik dat het roer om moest en dat ik in beweging moest komen. Ik heb mezelf beloofd dat ik nooit meer naar een sportschool hoef, dus sindsdien sport ik meerdere keren per week buiten. Lekker naar het bos of het strand. Voor de Fitmaker verzorg ik de marketing en schrijf ik zo nu en dan een blogje.