Klanten van De Fitmaker denken aan planking, opdrukken en buikspieroefeningen.

Onze filosofie
Ons doel is om jou in beweging te krijgen en je te helpen bij gezonde leefstijlkeuzes. Voor de één wat kleine aanpassingen in voeding en bewegen, voor de ander een enorme ommezwaai.
Door uit te zoeken wat jij leuk vindt, is het makkelijker om te blijven sporten. We hebben dan ook een ruime keuze aan activiteiten waaruit je kunt kiezen.
Maar welke trainingsvorm je ook kiest, we gaan uit van functioneel trainen. Dat wil zeggen dat we trainen op basis van bewegen in het dagelijks leven zodat je activiteiten langer en makkelijker vol kunt houden.
Maar wat trainen leuk en effectief maakt is dat we er voor zorgen dat de trainingen iedere keer weer anders zijn. Elke training is weer een verrassing!

Onze organisatie
De Fitmaker bestaat uit een groep goed opgeleide en enthousiaste trainers. Er staat altijd wel een trainer voor je klaar. Een vaste trainer is prettig, maar als deze verhinderd is door bijvoorbeeld vakantie, staat er een andere trainer paraat. Dit heeft als voordeel dat een training altijd door kan gaan.
Naast ons team van trainers werken we samen met een aantal experts. Als je last hebt van blessures werken we nauw samen met een fysiotherapeut, en als het afvallen ondanks de Virtuagym Food app niet wil lukken, dan hebben we een goede diëtiste die je verder kan helpen.

Geschiedenis
De Fitmaker was voorheen onderdeel van Vitalics, een gerenomeerde organisatie in Noord-Holland met meer dan 10 jaar ervaring in leefstijl-verandering, sport, voeding en vitaliteit. In 2015 hebben we besloten om de zakelijke - en particuliere markt te scheiden. Het particuliere deel: de groepslessen en Personal Training, gingen vanaf dat moment verder onder de naam De Fitmaker. Kortom jouw Fitmaker kent de klappen van de zweep en beschikt over zeer veel ervaring.