Vier jouw jaar!

Vier jouw jaar!
Vier jouw jaar!

Waar droom jij van? Wat wil je echt bereiken in 2018?
Veel mensen hebben goede voornemens gemaakt om gezonder te eten, af te vallen, meer te bewegen, etc. Bij De Fitmaker geloven we dat dat allemaal gaat lukken als je niet één van deze aspecten aanpakt in je leven, maar je hele leefstijl stapje bij beetje aanpast.

Je zult je dan vanzelf fitter en vitaler voelen, dingen als afvallen volgen dan vanzelf. Ze zijn dan niet het hoofddoel maar iets dat gaandeweg ook mee verandert. Dit wordt jouw jaar waarin jij bereikt wat jij wilt. Vier jouw jaar!

Ben jij klaar voor verandering? Wil je fitter worden en je leefstijl aanpassen?
Dan kunnen wij je helpen. We hebben een mooie aanbieding om je op weg te helpen met alle verandering. We bieden je een traject aan van 8 weken.


Het pakket omvat:

    • een intakegesprek,
    • 4 personal trainingen,
    • onbeperkte deelname aan onze groepslessen,
    • een app om je voeding bij te houden,
    • 8 telefonische coachingsgesprekken (15 min) over je voeding.

Dit pakket kost normaal €486 maar tot 15 maart 2018 betaal je slechts €250.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar hallo [at] fitmaker.nl of door een berichtje te sturen via het contactformulier op de website.

.

Author: Sanne Lassche

Even voorstellen, mijn naam is Sanne. Ik woon samen met Robin, Elin, Isabel en onze twee Vizsla’s in Schoorl. Na de geboorte van Elin besloot ik dat het roer om moest en dat ik in beweging moest komen. Ik heb mezelf beloofd dat ik nooit meer naar een sportschool hoef, dus sindsdien sport ik meerdere keren per week buiten. Lekker naar het bos of het strand. Voor de Fitmaker verzorg ik de marketing en schrijf ik zo nu en dan een blogje.