Groepslessen

Onze groepslessen Bootcamp, Runfit en Boksfit zijn er voor iedereen op alle niveaus

Bij alle groeplessen is het handig om wat water mee te nemen. En zorg je ook voor wat warme kleding als je erna op de fiets naar huis gaat? Weer of geen weer; de trainingen gaan altijd door! Alleen bij noodweer is er geen training en uiteraard op officiële feestdagen.

Houd jij er ook van om lekker buiten in de frisse lucht actief bezig te zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! Met deze buitentraining zullen we gebruik maken van het eigen lichaamsgewicht en de elementen die we tegenkomen in de natuur.

De focus ligt op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. Je wordt iedere keer weer uitgedaagd om alles uit jezelf te halen.

Wil jij ook blessurevrij genieten van het hardlopen?
Bij De Fitmaker kun je beginnen met hardlopen of, als je al wat langer loopt, wat meer leren over een goede looptechniek. Wat is nu lekkerder en inspirerender dan buiten in de frisse natuur werken aan je gezondheid? Een beetje afvallen, wat gespierder worden of gewoon fit worden en je goed voelen!

Tijdens de training wordt sterk gelet op looptechniek en houding. Ook komen kracht, coördinatie en lenigheid aan bod. Elke week leer je weer wat bij om je leven lang plezier te hebben van blessurevrij hardlopen.

Wil jij ook even lekker ontstressen, jezelf kunnen verdedigen of gewoon meer conditie? Doe dan mee met onze groepsles Boksfit, een pittige training in de buitenlucht. Je leert hoe je moet boksen en kickboksen. Dit wordt gecombineerd met conditionele oefeningen en wat krachttraining.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je met een blauw oog thuis komt en voor de bokshandschoenen wordt gezorgd. Boksfit wordt gegeven op verschillende locaties in Alkmaar en Heerhugowaard. Kijk snel op het lesrooster!

Stuur bericht via WhatsApp