Skip to main content

RunFit

RunFit is de groepsles bij de Fitmaker in Schoorl. Het is een hardlooptraining waarbij hardlopen niet het doel maar de ‘tool’ is.

We gebruiken hardlopen als middel om aan je conditie te werken.

Tijdens de les lopen we kleine stukjes hard, maar doen we ook functionele oefeningen.
We zorgen dat je hele lijf sterker wordt. Dat zorgt dat je ook in het dagelijks leven meer energie hebt en alles net een beetje makkelijker gaat. Het boodschappenkratje sjouwen is dan appeltje eitje.

Mocht je echte hardloopambitie hebben, dan zorgt de functionele krachttraining ervoor dat het hardlopen beter en efficiënter gaat en dat de kans op blessures kleiner wordt.

Doordat de les niet draait om grote stukken hardlopen kan iedereen op elk niveau meedoen. Of je nou een beginner bent of een gevorderde loper, Robin biedt iedereen een uitdaging op zijn eigen niveau.

Praktische informatie

RunFit wordt gegeven in Schoorl.
Op maandagavond van 19:00 tot 20:00 we verzamelen onderaan het Klimduin
Op woensdagochtend van 9:00 tot 10:00 we verzamelen bij het Bezoekerscentrum (Oorsprongweg 1)

RunFit kost €30,- per maand en kan elke maand voor de 25ste worden opgezegd.

REVIEWS

De RunFit training is een manier om heerlijk te sporten met leuke loopscholingsoefeningen op de mooiste plekjes van Nederland in een super gezellige relaxte groep. Er is ook altijd tijd voor een praatje en een grapje. Ik zie er nooit tegenop om te gaan.
De training geeft me een heel voldaan gevoel na een uur dat dan omgevlogen is. Verder merk ik dat ik tijdens het hardlopen bewuster ben van mijn houding en let ik beter op mijn techniek.

- Ilona Kaandorp

Buiten trainingen in het bos met een groep mensen is gewoon heerlijk. Zelfs met slecht weer knap ik er van op. Een heel goed begin van mijn vrije dag en tevens een goede stok achter de deur om een training op een vast moment te hebben. Het levert me een goed gevoel in lichaam en geest op.

- Elles

Wat motiveert mij om elke week mee te doen? Ik vind het heerlijk om buiten, in een groep, te sporten. In de mooie omgeving. Maar vooral de afwisselende lessen en de stimulerende bejegening. Het voelt voor mij als “sport op maat”. Het is ook een stok achter de deur om te blijven sporten, week in week uit.
Ik heb het idee dat dit mijn “basisconditie” op peil houdt. Ik voel me er energiek en fit bij. Het is ook leuk met anderen. Het heeft ook een sociaal aspect.

- Andrea Versloot

Trainingen in Nationaal Park De Schoorlse Duinen
06 30390150

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Algemene voorwaarden