Skip to main content

Meer energie...

Je deed jezelf een paar goeie sportschoenen cadeau. Plus een cool sportpak. Je ging gezonder eten. En startte vol goede moed met trainen. Weer fit en gezond, was je doel!

Maar nu staan je schoenen alweer weken in de kast. En je sportpak ligt al tijden onderin de wasmand. Je wílde wel trainen, maar er kwam steeds iets tussen… Dus ben je terug bij waar je was: veel minder fit dan je zou willen.

Weet je dat het de meeste mensen zo vergaat? Je bent dus zeker geen uitzondering. Consequent gaan sporten, op een manier die je ligt, er verslingerd aan raken, heeft meer nodig dan een kort moment van enthousiasme.

Wil je écht sportiever gaan leven, dan helpt het om een Personal Trainer in de arm te nemen. Iemand die jou begeleidt naar consequent sporten. Met Robin als trainer leer je hoe jij steeds weer kunt volhouden en doorzetten. Je vindt jouw echte motivatie en leert wat bij jou past. Daar heb je je leven lang profijt van!

Personal Training bij de Fitmaker is altijd buiten

Binnen ben je al meer dan genoeg. Wist je dat minstens twee uur per week buiten zijn een soort basisbehoefte is die wij als mens hebben? Dus… bij ons sport je altijd buiten.
We gaan functioneel trainen. Dat wil zeggen dat we oefeningen doen waar je in het dagelijks leven wat aan hebt. Zodat je ook buiten het sporten om sportieve keuzes gaat maken.

Meer dan alleen een uurtje samen sporten

Natuurlijk ga je wekelijks (meestal) een uur trainen met Robin, maar daar houdt het niet op.
Robin zal je stimuleren en helpen om je leefstijl ook buiten de trainingen om te verbeteren.
Hij heeft een hele trukendoos om je te helpen je gewoontes blijvend te veranderen.

Wat gaat Personal Training je concreet opleveren?

Dat is een heleboel. Het is een echte investering in jezelf, zowel fysiek als mentaal. De voordelen zijn:

 • Meer energie
 • Afvallen
 • Gezonder leven
 • Fit ouder worden
 • Gezondheidsproblemen voorkomen
 • Verbetering van je immuunsysteem
 • Vermindering van fysieke klachten zoals rugpijn
 • Stress reductie
 • Gevarieerd leren bewegen
 • Stram en stijf zijn verleden tijd
 • Je leert dat verandering in de kleine dingen zit

Tarieven

€ 68,50 per week op basis van één keer trainen
13 weken voor € 822,-

We gaan altijd trajecten aan van minimaal 3 maanden. Een blijvende verandering in je leefstijl heeft tijd nodig!

Heb jij een specifiek doel of een andere behoefte? Houd je bijvoorbeeld niet van hardlopen en wel van fietsen – of precies andersom? Laat het ons weten, we maken graag een programma dat past bij jouw wensen.

REVIEWS

Na jaren zelf proberen om een betere conditie te krijgen en om te kunnen hardlopen, kreeg ik steeds opnieuw last van blessures. Hierdoor kwam het nooit echt lekker van de grond.
Door de wekelijkse training met Robin werd ik al snel sterker en fitter. Door de afspraken die ik met hem maakte en de tips die ik mee kreeg kon ik goed volhouden.
Behalve fitter en krachtiger voel ik me na die paar maanden ook mentaal veel beter. Ik kan zowel geestelijk als lichamelijk meer aan en zit lekker in mijn vel.

- Elles

De Fitmaker is voor mij echt de ideale oplossing in mijn drukke zakelijk leven. Echt even een gezonde break in de drukke week. Dit is zowel een fysieke als mentale break. Als laatste is Robin zelf een uiterst prettig persoon die goed naar mensen kijkt en luistert en daar zijn trainingen op afstemt.

- Martijn Rupert

Oorspronkelijk begon ik bij Robin met mijn zoon, die het na een blessure moeilijk vond om terug te keren bij zijn kickboksclub. Ik zocht iemand die ons op de juiste manier kon prikkelen. Robin weet wat hij doet, maar vooral weet hij dat op een inspirerende manier over te brengen. Ging ik eerst mee ter stimulering van mijn zoon, nu doe ik dit echt voor mijzelf, al vijf jaar.
Robins mix van uitdagende oefeningen, creativiteit, resultaatgerichtheid en het verkennen van mijn persoonlijke grenzen zonder mijn techniek uit het oog te verliezen, zijn voor mij de ingrediënten voor een ideale training. En dat altijd in de stimulerende omgeving van de Schoorlse duinen.

- Marcel Reijven

Het resultaat is altijd een blij en voldaan gevoel.
Robin is een betrokken en enthousiaste en sportieve coach. Hij heeft 1:1 snel door waar mentaal en fysiek behoefte aan os. Robin houdt een vinger aan de pols en durft ook kritische feedback te geven. Hij kent een grote hoeveelheid oefeningen in de buitenlucht, vaak met natuurlijke materialen.
- Roel

Niet fit en een behoorlijk aantal kilo’s te zwaar, ben ik begonnen met personal training met Robin. Naast een wekelijkse training was het een goede stok achter de deur om de rest van de week ook te bewegen. Nu fit en sterk (en zonder de extra kilo’s) is het ook een ontspannen moment en een kick start van de werkdag.

- Daniëlle

MEER REVIEWS

Het resultaat is altijd een blij en voldaan gevoel.


Robin is een betrokken en enthousiaste en sportieve coach. Hij heeft 1:1 snel door waar mentaal en fysiek behoefte aan is. Robin houdt een vinger aan de pols en durft ook kritische feedback te geven. Hij kent een grote hoeveelheid oefeningen in de buitenlucht, vaak met natuurlijke materialen.

- Roel

Niet fit en een behoorlijk aantal kilo’s te zwaar, ben ik begonnen met personal training met Robin.

 Naast een wekelijkse training was het een goede stok achter de deur om de rest van de week ook te bewegen. Nu fit en sterk (en zonder de extra kilo’s) is het ook een ontspannen moment en een kick start van de werkdag.

- Daniëlle

Trainingen in Nationaal Park De Schoorlse Duinen
06 30390150

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Algemene voorwaarden