Skip to main content

DE FITMAKER

Je droomt ervan om te kunnen leven zoals jij dat voor ogen hebt. Om dat te bereiken moet er wat gebeuren. De Fitmaker kan daarin een sleutelrol vervullen. Of je nou kiest om aan de slag te gaan met een Personal Trainer, of als je opzoek bent naar een Vitaliteitstherapeut om het meeste uit het leven te halen als je langdurige klachten hebt.

Voor welke aanpak je ook kiest, bij de Fitmaker gaan we altijd uit van jou als totaal mens. Als je te zwaar bent helpt alleen advies over wat er op je bord ligt niet en als je als ondernemer fit wilt worden gaat dat niet in alleen een uurtje sporten als je veel stress ervaart.

Bij de Fitmaker krijg je altijd een totaal aanpak voor een blijvend en duurzaam resultaat. Op maat gemaakt. Omdat niemand hetzelfde is.

GELUKKIG FIT

Je zou zo graag fit willen zijn.
GEZOND en GELUKKIG zijn de woorden die al jaren bovenaan je verlanglijst staan. Hoe je dat gaat bereiken?

PERSONAL TRAINING

Wil je écht sportiever gaan leven, dan helpt het om een Personal Trainer in de arm te nemen, iemand die jou begeleidt naar consequent sporten en een gezonde leefstijl.

GROEPSLESSEN

RunFit is de groepsles bij de Fitmaker in Schoorl. Het is een hardlooptraining waarbij hardlopen niet het doel maar de ‘tool’ is.
We gebruiken hardlopen als middel om aan je conditie te werken.

Sanne Lassche en Robin Klanker

De Fitmaker is een samenwerking tussen Robin en Sanne. Sanne is Vitaliteitstherapeut en Robin is Personal trainer. Hier lees je meer over ons.

De Ondernemerstuin | Ruimte 1.01
Berenkoog 35
1822 BH Alkmaar
06 30390150
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Algemene voorwaarden
BoVV voorwaarden