Korte trajecten

Bij De Fitmaker hebben we ook kortlopende sport trajecten in Alkmaar, Heerhugowaard en Schoorl. Dan kun je lekker sporten zonder abonnement voor een gunstige prijs. En omdat iedereen op hetzelfde moment start kunnen we samen vooruitgang boeken.

In September gaan er 4 nieuwe korte trajecten van start namelijk Krachttraining voor hardlopers, Familie Bootcamp, Women Only Bootcamp en Start to be Fit. Hieronder volgt een korte beschrijving van de trajecten.

Alle trajecten zijn te combineren met voedingscoaching gedurende de 12 weken zodat je gelijkertijd aan je leefstijl kunt werken om af te vallen of om gezonder te gaan leven.

Je sport 12 keer voor €75,- en aan het einde van het traject is een 13de les die je kunt gebruiken om een gemiste les in te halen. In de Herfstvakantie (21 okt – 27 okt) wordt er geen les gegeven.

Geef je snel op want we trainen in kleine groepen dus er is een beperkt aantal plaatsten. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar hallo[at]fitmaker.nl of door het contactformulier in te vullen. Als je verder nog vragen hebt dan horen we het natuurlijk graag.

Women Only Bootcamp

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Voor dames die willen Bootcampen

Wat
Een gewone Bootcamp Training met dames onder elkaar. De groep wordt getraind door een vrouwelijke trainster.
We gaan functioneel trainen, dat wil zeggen dat we oefeningen doen die ervoor zorgen dat we spieren trainen die je in het dagelijks leven gebruikt. Daardoor zul je fitter worden en gewone dagelijkse bezigheden makkelijker kunnen volhouden. Dat boodschappenkratje of dat sprintje naar de trein is straks een fluitje van een cent.

Wanneer
Woensdagochtend 9:00 vanaf 11 september (Geen les tijdens de herfstvakantie (21 okt – 27 okt), laatste 13de les op 11 december

Waar
Alkmaar, Oosterhoutpark, verzamelen op de Parkeerplaats

Start to get Fit

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Mensen die lang niet of nooit hebben gesport

Wat
Dit is een groepsles waar we met een heel lage belasting allerlei vormen van beweging zullen doen om zo samen in 12 weken een eerste basis op te bouwen. We gaan tijdens deze trainingen functioneel bewegen en we zullen allerlei bewegingsvormen aan bod laten komen. Afhankelijk van je niveau zul je misschien beginnen met wandelen en aangepaste oefeningen uit de Bootcamp training. Later in het traject zal er ook worden hardgelopen (kleine stukjes, iedereen op zijn eigen niveau) en doen we boksoefeningen.
Een super gevarieerde training die tot doel heeft om mensen weer met plezier in beweging te krijgen.

Wanneer
Vrijdagochtend 9:30 vanaf 6 september (Geen les tijdens de herfstvakantie (21 okt – 27 okt), laatste 13de les op 6 december

Waar
Schoorl, start bij het Buitencentrum, Oorsprongweg 1

Krachttraining voor Hardlopers

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Voor hardlopers die zichzelf willen verbeteren door krachttraining toe te voegen aan hun trainingen. De training is geschikt voor iedereen die al 5km kan hardlopen.

Wat
Veel hardlopers vinden het lastig om krachttraining toe te voegen aan hun trainingen, terwijl een krachtige ‘core’ je toch juist een betere hardloper maakt. Je gaat efficiënter lopen, het zal minder energie kosten en je kunt dus sneller hardlopen. Bovendien verbetert een sterk lijf je houding en looptechniek waardoor je minder kans hebt op blessures.
De les zal bestaan uit oefeningen die ook tijdens de Bootcamp aan bod komen en wordt verder aangevuld met loopoefeningen. Dit is geen les waarbij we heel grote afstanden gaan hardlopen.

Wanneer
Zaterdagochtend 9:30 vanaf 7 september (Geen les tijdens de herfstvakantie (21 okt – 27 okt), laatste 13de les op 7 december

Waar
Schoorl, start bij het Buitencentrum, Oorsprongweg 1

Familie Bootcamp

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Zowel gevorderde als beginners met een kind van 8 jaar of ouder

Wat
Familie Bootcamp is een actieve sport training voor ouders en kinderen en iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. De focus bij de Familie Bootcamp ligt op teamwork en plezier, maar het is evengoed een training die ervoor zorgt dat je sterker wordt en conditie opbouwt.
Zie ook de blog over de Familie Bootcamp

Wanneer
zondagochtend 9:30 vanaf 8 september (Geen les tijdens de herfstvakantie (21 okt – 27 okt), laatste 13de les op 8 december

Waar
Heerhugowaard, Strand van Luna, verzamelen bij de eerste windmolen

Kosten
Kinderen trainen mee voor €35 voor 12 weken