Korte trajecten

Bij De Fitmaker hebben we ook kortlopende sport trajecten in Alkmaar, Heerhugowaard en Schoorl. Dan kun je lekker sporten zonder abonnement voor een gunstige prijs. En omdat iedereen op hetzelfde moment start kunnen we samen vooruitgang boeken.

In Januari gaan er 5 nieuwe korte trajecten van start namelijk Start to Run, Start to be Fit, Women Only Bootcamp, Bootcamp voor Hardlopers en Samen Slanker. Hieronder volgt een korte beschrijving van de trajecten.

Alle sporttrajecten zijn te combineren met voedingscoaching gedurende de 12 weken zodat je gelijkertijd aan je leefstijl kunt werken om af te vallen of om gezonder te gaan leven.

Je sport 12 keer voor €75,- en aan het einde van het traject is een 13de les die je kunt gebruiken om een gemiste les in te halen. In de Voorjaarsvakantie (17 feb – 23 feb) wordt er geen les gegeven.

Voor de 12 weekse voedingscoaching Samen Slanker geldt een tarief van €79,- per maand, dat is inclusief onbeperkt sporten.

Geef je snel op want we trainen in kleine groepen dus er is een beperkt aantal plaatsten. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar hallo[at]fitmaker.nl of door het contactformulier in te vullen. Als je verder nog vragen hebt dan horen we het natuurlijk graag.

Women Only Bootcamp

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Voor dames die willen Bootcampen

Wat
Een gewone Bootcamp Training met dames onder elkaar. De groep wordt getraind door een vrouwelijke trainster.
We gaan functioneel trainen, dat wil zeggen dat we oefeningen doen die ervoor zorgen dat we spieren trainen die je in het dagelijks leven gebruikt. Daardoor zul je fitter worden en gewone dagelijkse bezigheden makkelijker kunnen volhouden. Dat boodschappenkratje of dat sprintje naar de trein is straks een fluitje van een cent.

Wanneer
Woensdagochtend 9:00 vanaf 8 januari (Geen les tijdens de Voorjaarsvakantie (17 feb – 23 feb), laatste 13de les op 8 april.

Waar
Alkmaar, Oosterhoutpark, verzamelen op de Parkeerplaats

Start to get Fit

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Mensen die lang niet of nooit hebben gesport

Wat
Dit is een groepsles waar we met een heel lage belasting allerlei vormen van beweging zullen doen om zo samen in 12 weken een eerste basis op te bouwen. We gaan tijdens deze trainingen functioneel bewegen en we zullen allerlei bewegingsvormen aan bod laten komen. Afhankelijk van je niveau zul je misschien beginnen met wandelen en aangepaste oefeningen uit de Bootcamp training. Later in het traject zal er ook worden hardgelopen (kleine stukjes, iedereen op zijn eigen niveau) en doen we boksoefeningen.
Een super gevarieerde training die tot doel heeft om mensen weer met plezier in beweging te krijgen.

Wanneer
Vrijdagochtend 9:30 vanaf 10 januari (Geen les tijdens de Voorjaarsvakantie (17 feb – 23 feb), laatste 13de les op 10 april.

Waar
Schoorl, start bij het Buitencentrum, Oorsprongweg 1

Fitness in het Duin

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Voor mensen die zichzelf willen verbeteren door krachttraining toe te voegen aan hun trainingen. De training is geschikt voor iedereen die al  ongeveer 5km kan hardlopen.

Wat
Veel hardlopers vinden het lastig om krachttraining toe te voegen aan hun trainingen, terwijl een krachtige ‘core’ je toch juist een betere hardloper maakt. Je gaat efficiënter lopen, het zal minder energie kosten en je kunt dus sneller hardlopen. Bovendien verbetert een sterk lijf je houding en looptechniek waardoor je minder kans hebt op blessures.
De les zal bestaan uit oefeningen die ook tijdens de Bootcamp aan bod komen en wordt verder aangevuld met loopoefeningen. Dit is geen les waarbij we heel grote afstanden gaan hardlopen.

Wanneer
Zaterdagochtend 9:30 vanaf vanaf 11 januari (Geen les tijdens de Voorjaarsvakantie (17 feb – 23 feb), laatste 13de les op 11 april.

Waar
Schoorl, start bij het Buitencentrum, Oorsprongweg 1

Start to Run

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Voor iedereen met goede voornemens om nu echt met hardlopen te beginnen. Absolute beginners zijn ook van harte welkom.

Wat
Hier komt Start to Run uitleg

Wanneer
Donderdagavond 19:30 vanaf 9 januari (Geen les tijdens de Voorjaarsvakantie (17 feb – 23 feb), laatste 13de les op 9 april.

Waar
Heerhugowaard, Strand van Luna, verzamelen bij de eerste windmolen

Samen Slanker

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie
Voor iedereen met goede voornemens om gezonder te gaan leven en af te vallen.

Wat
Of je nou 5 kg of 20 kg kwijt wilt, wij gaan je helpen. We kiezen niet voor een crash dieet, maar voor duurzame leefstijl verandering. Wat minder en gezonder eten, en voldoende bewegen. Langzaam maar zeker raak je de ongewenste kilo’s kwijt. Als je na 12 weken nog niet op je streefgewicht zit, kun je het traject verlengen of op eigen kracht verder met waar je aan begonnen bent.

Inclusief:

  • intakegesprek 60 minuten
  • 8 x 15 minuten coaching (telefonisch)
  • 3 presentaties van 1 uur
  • app om je voeding bij te houden
  • what’s app ondersteuning voor je vragen tussen de coachingsmomenten
  • onbeperkt deelnemen aan De Fitmaker groepslessen
  • besloten groep binnen Virtuagym om ervaringen, tips etc. te delen met andere deelnemers

Wanneer
Januari 2020, meer info volgt

Waar
Diverse locaties

Stuur bericht via WhatsApp