Personal training

Wat is Personal Training?

Bij Personal Training denk je misschien gelijk aan sporten en bewegen. Bij de Fitmaker gaan we uit van drie peilers namelijk: bewegen, voeding en balans. Uiteraard ga je met een trainer aan de slag om te sporten, maar we kijken ook naar je voeding en naar de balans in je leven. Hoe ziet je voedingspatroon eruit? Kom je voldoende aan rust toe? Heb je te maken met veel stress? Allemaal factoren die mee worden genomen in het coachingstraject. Samen gaan we aan de slag om je persoonlijke doelstellingen te halen.

Locatie

Bij de Fitmaker trainen we meestal buiten. Dat inspireert meer. En het zal je verbazen hoe weinig het eigenlijk regent. En dan de locatie, met De Fitmaker train je thuis of in de buurt van je werk. Maar we kunnen ook op een locatie afspreken zoals het bos in Bergen, de Geestmerambacht of de Hout in Alkmaar. Train je toch echt liever binnen, dan hebben we daar ook mogelijkheden voor.
De Fitmaker heeft een groot werkgebied: Bergen, Egmond, Schoorl, Heerhugowaard, Langedijk, Alkmaar, Oudkarspel, Warmenhuizen, Tuitjehoorn. Staat jouw locatie er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voor wie is Personal Training?

Personal Training is geschikt voor iedereen met een persoonlijke doelstelling! Of je nou een drukke ondernemer bent die niet aan sporten toekomt en een afspraak in zijn agenda nodig heeft, of iemand bij wie het afvallen niet lukt, samen met je personal trainer ga je resultaatgericht aan de slag. Maar Personal Training is ook heel geschikt om te revalideren na een blessure, ziekte of een operatie. Wij kunnen je daarbij helpen, op een locatie en tijdstip dat voor jou prettig is.

De volgende stap

Ben jij klaar voor de volgende stap? Het plan van aanpak zou er zo uit kunnen zien als je wilt:

 • 1. Jij neemt contact met ons op.
 • 2. We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek en eventueel een proeftraining.
 • 3. Jij besluit of Personal Training wat voor je is.
 • 4. Als we samen aan de slag gaan volgt er een intakegesprek om je doelen en eventuele blessures etc. in kaart te brengen. Dan gaan we aan de slag en we zullen regelmatig evalueren of de doelen worden gehaald.

Personal Training bij De Fitmaker

 • Buiten

  Hier zijn we zelf nogal enthousiast over. Bij De Fitmaker trainen we (meestal) buiten. Buiten inspireert, motiveert en is elke keer weer anders.

 • Hengel i.p.v. vis

  Personal Training bij De Fitmaker is er niet alleen op gericht om je doelen te behalen, maar ook om je van kennis te voorzien. Kennis over voeding, leefstijl en bewegen. Dan kun je het na een tijdje zelf.

 • Ervaring

  Bij De Fitmaker wordt de Personal Training verzorgd door trainers met veel ervaring. Uiteraard moet de stagiaire het ook leren, maar Personal Training wordt alleen door ervaren trainers gegeven.

 • Coaching

  Na het uur samen trainen houdt het voor onze betrokken trainers niet op. We zullen je ook buiten de training om coachen en motiveren wat betreft sporten, voeding en leefstijl.

 • Functioneel Trainen

  Bij De Fitmaker kiezen we voor functionele training. Dat wil zeggen dat we oefeningen doen waar je in het dagelijks leven wat aan hebt. We trainen spiergroepen en bewegingen die je in het dagelijks leven gebruikt.

 • Opgeleid

  Personal Training bij De Fitmaker betekent dat je traint met een goed geschoolde trainer. We kunnen ook training kan geven als je last van blessures hebt of beperkingen hebt.

Stuur bericht via WhatsApp